Wij zijn de Wevers

Marc

Marc Wichman

Kijkt met een brede blik naar wat nodig is voor een effectieve samenwerking en zorgt voor een goede sfeer. ‘’Bij samenwerken is aandacht voor zowel de harde als zachte kant nodig. Strategie is een plan van aanpak, maar strategie is ook gedrag.’’

Marc heeft een ruime ervaring in het adviseren en ondersteunen van organisaties bij het op gang brengen en houden van organisatieverbetering en -vernieuwing. Specifiek in de wereld van bouwen en onderhouden. Door ruime aandacht te besteden aan de vraagstelling wordt de best passende aanpak ontwikkeld. Altijd maatwerk dus bij procesbegeleiding, training en coaching.

“Michiel en Vincent kijken vanuit eenzelfde visie naar samenwerken bij bouwen en onderhouden van vastgoed. Maar ieder met eigen expertises en competenties. Dit verschil in “brillen” werkt erg inspirerend en zorgt voor de beste aanpak voor de opdrachtgever. Wat ons ook bindt is de actieve betrokkenheid bij de doorontwikkeling van de werkwijzen we gezamenlijk hanteren.”


Michiel

Michiel van Eeten

Weet wat er bij komt kijken om een proces goed en gestructureerd in te richten. ‘’goed luisteren en geduld hebben zorgt voor verbinding’’

Met ervaring aan zowel de opdrachtgevers- als opdrachtnemers kant weet hij bruggen te slaan waarin gezamenlijke doelen centraal staan. Michiel is een creatieve teamspeler en is ontzettend nieuwsgierig. Een echte procesdenker die snel schakelt tussen verschillende projecten en niveaus in de organisatie.

“Vincent en Marc ken ik als ervaren experts. Daar werk ik als ondernemer graag mee samen. Vincent zijn ondernemerschap en creativiteit werkt aanstekelijk motiverend. Marc overziet vanuit een natuurlijke rust het grote plaatje. Daarmee creëert hij een speelveld dat voor iedereen toegankelijk is zonder het doel uit het oog te verliezen”


Vincent

Vincent van der Kraan

Pookt graag het vuur van de verandering die nodig is voor een effectieve samenwerking op. Met zijn gedrevenheid en enthousiasme is hij in staat om zowel opdrachtgever als onderhoudspartner te overtuigen om echt samen te werken. “Alleen vanuit een heldere visie, kun je mensen motiveren om buiten de kaders te denken en hierdoor oprechte samenwerking te creëren”.

Vincent heeft een ruime ervaring in het adviseren en ondersteunen van organisaties bij het opstarten van verander- en samenwerkingsprojecten. Door zijn ervaring als zowel aannemer als opdrachtgever weet hij telkens weer het gezamenlijk belang te vinden waaruit samenwerking ontstaat. Onder druk wordt alles vloeibaar is op het lijf geschreven van zijn aanpak in deze trajecten.

“Marc en Michiel zijn met hun eigen expertise en competenties complementair aan die van mij. Hierdoor bestrijken we samen het gehele speelveld van regisserend opdrachtgeverschap. We zoeken elkaar actief op, houden elkaar scherp en weten samen tot de beste oplossingen te komen voor onze opdrachtgevers. Bij ons is 1 + 1 ook werkelijk 3!"